Tracker huoltokampanja 2018

Huollata Tracker koiratutkasi nyt – voit voittaa Tracker Supran!

Nyt kannattaa olla ajoissa liikenteessä ja huollattaa koiratutkat ennen seuraavan kauden alkua. Huollattamalla nyt vältät ruuhkat ja laitteistosi on kunnossa heti kauden alussa. Lisäksi osallistut automaattisesti arvontaan ja voit voittaa upouuden Tracker Supran!

Kaikkien perushuollossa laitteitansa 1.2.–22.6.2018 välisenä aikana käyttäneiden kesken arvotaan 4kpl Tracker Supra-koiratutkia. Perushuollolla on vuoden takuu, joten sen tekemistä ei kannata viivyttää lähelle kautta.


Kampanjaehdot: Kampanja koskee laitteita, joille tehdään maksullinen (160e) perushuolto. Hyväksytyt mallit ovat Tracker / Pointer G400, G500, G1000 sarjan laitteet sekä Supra mallit. Arvontaan osallistuvissa laitteissa tulee olla toimiva sim-kortti ja Live-palveluun rekisteröityminen.

1 perushuolto = arvontakuponki

Huolto suoritetaan Digimesta Oy:ssa osoitteessa Loimijoentie 88.  Huoltoon toimitus tapahtuu huoltolomakkeen kautta. Huoltolomake löytyy huollon esittelykortista ”Tracker kausi- ja perushuolto”. Täytä aina huoltolomake, lähetetyn lomakkeen jälkeen saat huoltoon toimitusohjeen sähköpostiisi.

Mikäli täytät käsin huoltosaatteen, niin tulee kirjoittaa yhteystietojen ja huoltolähetteen numeron lisäksi kevään 2018 perushuoltokampanja.

Arvonta suoritetaan Oulunsalossa Trackerin pääkonttorilla viikolla 26/2018. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan tulokset julkaistaan Trackerin netti- ja Facebook sivuilla sen jälkeen kun voitosta on ilmoitettu voittajille ja he ovat luvanneet julkaista nimensä. Mikäli voittaja kieltää nimensä julkaisun, ilmoitetaan tuloksissa pelkkä paikkakunta.