Takuuasiat

 

Erämestan takuukäsittely

Tuotteilla on normaali valmistajan tai maahantuojan myöntämä takuu. Tuotteen takuuaika on yleisesti 12 kk ja ohjelmistoilla 6 kk. Mikäli takuuaika poikkeaa edellä mainitusta, tästä on maininta tuote-esitteessä. Tilaushallinnasta tulostettu maksukuitti toimii takuutodistuksena, takuukorjaukset suoritetaan kuittia vastaan valtuutetussa huoltoliikkeessä. Erämestalta saa tarvittaessa sähkopostilla voimassaolevan listan myymiemme tuotteiden valtuutetuista takuuhuoltopisteistä.

Ota takuuasioissa joka tapauksessa aina ensiksi meihin yhteyttä sähköpostilla: info(at)eramesta.com
YHTEYDENOTTO ETUKÄTEEN VÄLTTÄMÄTÖN, KOSKA TUOTETTA EI VÄLTTÄMÄTTÄ LÄHETETÄ JUURI MEILLE TAKUUHUOLTOON. TAKUUHUOLLON VASTAANOTTAJA SAATTAA OLLA MYÖS VALTUUTETTU HUOLTOLIIKE TAI MAAHANTUOJA.

Virheellinen takuupalautus
Varmistu ennen takuupalatusta että tuotteessa on oikea vika, eikä esimerkiksi käyttäjävika, kuten monissa tapauksissa usein on. Veloitamme turhasta takuupalatuksesta aiheutuneet kohtuulliset kulut asiakkaalta. Esimerkiksi: toimituskulut meno / paluu ja tuotteentarkistusmaksu yhteensä 30€. Jos tuote todetaan vialliseksi ko. kuluja ei peritä asiakkaalta.

HUOM!
Takuukäsittelyssä mukana oltavat dokumentit:

  • Vikaseloste
  • Ostokuitti/verkkokaupan tilausnumero
  • Palautusosoite
  • Puhelinnumero

Muussa tapauksessa takuukäsittely viivästyy merkittävästi ja perimme asiakkaalta selvittelytyöstä 35€/h

Kaikki meille tulevat takuupalautukset Matkahuollon asiakaspalautuksena osoitteeseen

Erämesta
Loimijoentie 88
32700 HUITTINEN