Myymälämme

 

Erämesta

Loimijoentie 88

32700 Huittinen

 

Myymälän aukioloajat:

Avoinna
Ma-pe  klo.10.00-17.30

Lauantaisin suljettu
 

-Myymälässä on myynnissä samoja tuotteita kuin verkkokaupassa. Myymälän reaaliaikainen varasto ei kuitenkaan kata kaikkea verkkokaupan valikoimaa. Myös myymälässä on tuotteita joita ei ole verkkokaupassa myynnissä.

-Kannattaa tiedustella tuotteen saatavuutta myymälästä, ennen kuin tulee ostoksille pidemmän matkan takaa. Myymälän hinnoittelu ja tarjoukset voivat poiketa verkkokaupan hinnoittelusta ja tarjouksista. Kuluttajasuojalain 14pv:n asiakaspalautus ei koske myymälästä suoraan hankittuja tuotteita,  ellei tuotteessa ole havaittu vikaa tai puutteita. Asiakkaalla on aina mahdollisuus tutustua tuotteeseen myymälässämme ennen ostopäätöksen tekemistä 

-Hinnat saattavat vaihdella myymälässä ja verkkokaupassa. Jokin tuote saattaa olla edullisempi myymälässä ja päinvastoin.

Miten löydän Erämesta myymälän?
Olemme Huittisten ABC liikenneaseman ja Huittisten Shell huoltoaseman kupeessa punaisessa teollisuushallissa. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös valvonta- ja elektroniikkaliike Digimesta.com sekä hevostarvikemyymälä ViljarShop. Olemme noin 300m VT2 / VT12 / KT41 risteyksestä.